Možnost otěhotnění?

Dobrý den, po cca 10 letech jsem vysadila před 4 měsíci antikoncepci. Posledních pár let jsem brala Yadele. Menstruace se nedostavila a když ano tak strasne málo. Začala jsem tedy brát před 2 týdny antikoncepci Yaz (začátek nebyl v 1. den menstruace) v představě, že si urovnám cyklus. Před týdnem jsem měla dostat menstruaci, avšak nejspíš kvůli práškům jsem ji nedostala. 23. jsem měla pohlavní styk, je možnost, že jsem těhotná? Uvažuji nad Postinorem, avšak doufám, že mám jen zbytečné obavy.¨ Děkuji předem za rychlou odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, postinor lze do 72 hodin od styku.nemyslím si ,že jste těhotná,pokud jste začala brát antikoncepci max36.den menstruace.pokud později, pak doporučuji těhotenský test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: