Možnost otěhotnění

Dobrý den, měla bych dotaz. Měla jsem nechráněný sex s chlapcem, se kterým jsme před sexem strávili večer v baru, a byl tedy unavený a přiopilý a nedosáhl tak ejakulace. Nebo mi aspoň řekl, že je to z tohoto důvodu. Já nemám úplně pravidelnou menstruaci,občas se i o pár dní opozdí nebo ji dostanu dříve. Nicméně jsem si vypočítala, že jsem ten pohlavní styk měla vpodstatě skoro uprostřed menstruace, a tedy asi během ovulace. Je možné, že bych otěhotněla, ikdyž můj partner vůbec neejakuloval..?? Nevím,zda si nemám radši doběhnout pro Postinor. Ale nechci zatěžovat tělo, kdyby tu byla pravděpodobnost jen minimální. Ikdyž člověk nikdy neví..

Odpověď odborníka:

Na Vašem místě bych rozhodně Postinor použil. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: