Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné otěhotnět, pokud je mi skoro 50 let, již 13 měsíců jsem bez menstruace. Nemám žádné potíže. Poslední měsíce menstruace byly vyvolány antikoncepčními tabletami, které mi nedělají dobře, a tak jsem je vysadila. Chtěla bych vědět, zda již mohu být v klidu, nebo zda je možnost ještě otěhotnět. Moc děkuji za odpověď předem, Mirka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v 50 letech více než rok po poslední menstruaci již neotěhotníte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: