Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možnost otěhotnění hned po vysazení antikoncepce. Antikoncepci (Lunafem) jsem brala necelé dva měsíce, ale poté, co jsme se s přítelem rozhodli mít dítě, tak jsem ji právě po dvou měsících vysadila, proto by mě zajímalo, jaká je možnost otěhotnění?? A mohu otěhotnět ihned po vysazení?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět můžete již v prvním cyklu po vysazení antikoncepce, šance na otěhotnění je nemalá.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: