Možnost otehotneni?

Dobrý den včera jsem měla styk při němž jsme použili prezervativ.ten ale během styku sklouzl partner se ale "neudělal " jaká je možnost otehotneni když vlastně k vystriku nedošlo? a ještě k tomu jsem před dvěmi týdny byla na vyvolávací injekcí protože mám potíže s pravidelností.. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Při selhání kondomu je gravidita samozřejmě možná, udělejte si za 10 dní po styku gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: