Možnost otěhotnění

Dobrý večer, minulý týden 7.8.2014 jsem dostala vodnaty průjem a zvracení. V úterý 8.7 mi byli také nasazeny antibiotika Abactal. Zvracení a průjem skončil pátek 11.8. S přítelem jsem měla několikrát nechraneny sex. V pátek 11.8 jsem zacla krvácet a krvácim doteď. Dneska dobrana poslední antikoncepce. Je nějaká možnost otěhotněni ? Beru antikoncepci Yadine. Děkuji :)

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně udáváte špatné data, ale pokud byl průjem a zvracení pak možnost gravidity existuje, bylo by vhodné udělat si gravitest,a když krvácení do týdne nepřestane pak by bylo potřebné gynekologické vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: