Možnost otěhotnění ?

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz.. S přítelem jsme spolu měli sex s kondomem a o hodinu déle bez kondomu a po chvilce sexu si kondom vzal.. Myslíte, že je možnost otěhotnění?Když po sexu s kondomem ho pak do mě strčil bez, určitě na něm zůstaly nějaké spermie..Jsem v půlce cyklu, styk jsme měli před týdnem a od té doby mám citlivá prsa, bolesti v podbřišku, bolesti hlavy.. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Milá slečno, pohlavní styk s kondomem je relativně spolehlivá antikoncepční metoda. To, že jste měli o hodinu později pohlavní styk bez kondomu, je už méně spolehlivé. I když Váš partner neměl ejakulaci, spermie se mohou vyskytovat i v preejakulátu, a tím i možnost otěhotnění. Za týden si udělejte těhotenský test a podle výsledku navštivte svého gynekologa . Sympromy, které nyní popisujete, mohou být i výsledkem strachu a sugesce.

Mgr. David Karel, Ph.D.
Mgr. David Karel, Ph.D.

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Soukromá psychoterapeutická praxe v Teplicích

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: