Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat , jestli je možnost otěhotnění , když užívám antikoncepci lindynette již 4 roky , ale začala jsem brát antibiotika augmentin. Měla jsem s přítelem pohlavní styl a kondom nám praskl a přítel ejakuoval mimo mě. Antibiotika jsem začala brát v uterý a ve čtvrtek k tomu antikoncepci a skončila mi menstruace a v neděli jsme měli pohlavní styk. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Vzhledem k době styku není gravidita příliš pravděpodobná i když ne zcela vyloučená, pokud by se nedostalvily menses,udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: