Možnost otěhotnění a lék na astma

Dobrý den, 6 let beru antikoncepci, nejprve Diane 35 a od července Jeanine. V tomto cyklu jsem měla jeden den zažívací potíže a 3. prášek z platíčka jsem asi hodinu po požití vyzvracela (byla to sobota). Podle příbalové informace se v následujících sedmi dnech má použít jiná forma antikoncepce a běžně doužívat antikoncepci. Za týden v neděli jsme s přítelem však zapomněli a nedali si pozor. Je vysoká šance, že bych mohla být těhotná? Beru totiž lék na astma Atimos, kde je informace, že se lék v prvním trimestru může užívat jen v absolutně nezbytných případech. Nerada bych, aby kvůli tomu, že jsem podcenila vliv léků na případné miminko, způsobila přípatnému miminku nějakou vadu. Menstruaci mám dostat pozítří, dnes jsem si dělala test a byl negativní, ale je to ještě dva dny před předpokládanou menstruací. Děkuji za odpověď. H.

Odpověď odborníka:

Teoretická možnost otěhotnění je, ale velmi malá. Pokud by se však menses z nějakého důvodu opozdila, zopakujte si test.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x