Možnost otěhotnění, antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, měla jsem sedmý den mezi bráním antikoncepce s přítelem pohlavní styk, prášek jsem si před tím vzala, on však při vyvrcholení do mě pustil trochu sperma, je možnost, otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Při pravidelném užívání antikoncepce jste chráněna i v pauze mezi braním další dávky Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: