Možnost otěhotnění na konci menstruace při braní ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je nějaké riziko otěhotnění pokud jsem se milovala se svým přítelem poslední den menstruace a zapomněla jsem si den před tím vzít první prášek z nověho platíčka antikoncepce. HA jinak beru už cca 6 let. jen jsem si po přestávce mezi platíčky zapomněla vzít první pilulku, kterou jsem si vzala místo rána(kdy proběhl sex) až odpoledne. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Myslím, že nemusíte mít obavy- risiko je zanedbatelné Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: