Moznost otehotneni po vysazeni ha

Dobry den, prosim o radu. Pred necelym mesicem jsem prestala brat HA (brala jsem ji 4 roky),nachazim se asi v 19. dni menstruacniho cyklu a s pritelem jsme meli prerusovany styk . Zajimalo by me, jak vysoka je moznost otehotneni po ncelem mesici od vysazeni HA? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost je vyšší, tohoto efektu se někdy využívá i léčebně při léčení sterility příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: