Možnost otěhotnění při braní antikoncepce

Chtela jsem se zeptat,beru delší dobu antikoncepci a měla jsem sex po půl roce a přítel se do mě vystříkl,může se stát,že otěhotním ?

Odpověď odborníka:

Marie, pokud berete správně antikoncepci, možnost otěhotnění i při nechráněném styku je téměř vyloučena. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: