Možnost otěhotnění při braní ha

Dobrý den, beru antikoncepci KATYA a myslím,že jí beru poctivě a pravidelně. Asi před měsícem,když jsem brala 6.prášek jsem měla pohlavní styk s přítelem. Obvykle ejakuluje mimo mě,ale v ten den ejakuloval do mě a nevím,zda je to pravda,ale říká se,že mužské sperma je silnější když muž dlouho neměl sex nebo nemasturboval,každopádně on to takto měl minimálně půl roku (byl v zahraničí). Teď mám tlak v podbříšku,před pár dny jsem slabě špinila a bojím se,že bych mohla být těhotná. Jaká je podle Vás šance? TT si dělat nechci ale zároveň vím,že HA není 100%. Díky za odpověď a případné uklidnění.

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání,nedělejte si starosti,antikoncepce je velmi spolehlivá,a sperma není silnější,je ho jen více,myslím,že by k rozptýlení vašich obav by byl vhodný gravitest,a budete mít klid. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: