Možnost otěhotnění při ha-triguilar při používání antibiotik dalacin c?

Dobrý den,HA triguilar užívám již zhruba 8 roků.již druhý den beru antibiotika dalacin C.a měla jsem pohlavní styk s přítelem.je možnost otěhotnění?četla jsem příbalový leták jak u HA i u dalacinu c a nic takového tam nepsali.ráda bych slyšela názor odborníka.předem moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Antikoncepce je antibiotiky ovlivněna méně než se traduje pokud chcete mít jistotu do dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: