Možnost otěhotnění při nedobrání antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když teď užívám již třetí platíčko hormonální antikoncepce Sunya bez 7 denní pauzy, jestli toto třetí platíčko musím dobrat celé, nebo můžu posledních 5-7 tabletek vynechat, začít se 7 denní pauzou a poté opět začít brát nové plato? A budu chráněná před otěhotněním, nebo musím použivát i jinou ochranu? děkuji

Odpověď odborníka:

Je vhodné dobral celé platíčko, jinak by sice gravidita nebyla příliš pravděpodobná ,ale vyloučit by se nedala,v tom případě bych doporučil použit ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: