Možnost otěhotnění při nepravidelné menstruaci po vysazení ha

Dobrý den, pane doktore. Před půl rokem jsem vysadila po desetiletém braní HA. Antikoncepce mi byla nasazena z důvodu bolestivé mens. a akné. Nyní mám nepravidelnou menstruaci, která trvá kolem 6 dni a vždy se zpozdí přibližně o 14 dní. Nevím ani, zda ovuluji. Chtěla bych s přítelem miminko.. Jak dlouho může trvat zpravidelnění? Myslíte si, že je tu možnost otěhotnění v současné situaci?

Odpověď odborníka:

V první řadě je nutno zjistit zda dochází k ovulaci tedy měřte bazální teploty a provádějte ovulační testy alespoň po 3 cykly dále dle výsledku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: