Možnost otěhotnění při užívání ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění při užívání HA. Asi 5 let beru HA Lindynette 20.Minulý měsíc jsem vzala 1. pilulku 3. týdne o 12-13 hodin později než běžně, zbytek platíčka jsem dobrala, ale nazačala brát hned další. Krvácení se dostavilo a poslední den 7 denní pauzy (ještě během krvácení) jsem měla s partnerem přerušovaný styk. Další platíčko jsem začala brát normálně. Od styku je to už více než 14 dní a dělala jsem si 3 těhotenské testy, všechny vyšly negativní. Přesto mám pocit, že mám příznaky těhotenství, bolí mě levé prso a už od 1. dne po styku mě bolí v podbřišku. Ale tak moc se bojím těhotenství, že je to možná vsugerované. Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, máte to vsugerované. Těhotná s největší pravděpodobností nejste.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Články: Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Pod pojmem onemocnění srdce...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Když sluníčko kouše…
Články: Když sluníčko kouše…
Po několika týdnech zimy s...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: