Možnost otěhotnění s ochranou ale bez ejakulace do přítelkyně

Dobrý den, měl bych dotaz jestli je šance aby přítelkyně byla těhotná když jsme při prvním styku použili ochranu a neejakuloval jsem do ní. Vynechává jí už 3 týdnem menstruace, je jí nevolno, má neustále hlad a další příznaky které by mohly znamenat těhotenství.

Odpověď odborníka:

dobrý den, ať si udělá test z ranní moči, šance na graviditu je. Dále postupujte dle výsledku testu, navštívit gynekologa by bylo přinejmenším vhodné i při negativitě testu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: