Možnost selhání

Dobrý den. Užívala jsem antibiotika Triprim do dne 15.6. Kolem 19:00 a poslední pilulka mé antikoncepce Minerva mi vychází na 18.6. Dne 15.6. po 22 hodině jsem měla nechráněný styk s přítelem bez vědění, že to může mít nějaký vliv. Chci se zeptat, je tu možnost selhání antikoncepce? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vliv antibiotik na antikoncepci se přeceňuje , týká se to jen některých, například proti TBC,myslímv,že můžete být bez obav.pokud by menses nepřišly pro jistotu si udělejte gravitest,ale měly by přijít v pořádku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: