Možnost těhotenství

Dobrý den. Užívám přes tři roky HA Azalia (nevynechává se na menstruaci) a před měsícem jsem si zapomněla jednu tabletku vzít,zjistila jsem to až další den, když jsem si měla brát další. Ten den (nebo předchozí,nejsem si ted už úplně jistá) jsem měla nechráněný pohlavní styk. Je možné že jsem těhotná? Menstruací si to nemohu ověřit, od začátku užívání jsem ji v podstatě neměla (občasné špinění). Pozoruji nějaké příznaky (citlivost prsů, bolení v podbřišku,...),ale je možné že je to stresem. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, vynecháním jedné tablety otěhotnět můžete, je to nízkohormon.tableta. Nejlépe těhotenství zjistíte těhot.testem, zopakujte cca zs 3 tý,pokud budou oba negativní, těhotná nejste:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nebojte se očkování proti klíšťové encefalitidě ani u alergiků
Sváteční klid dopřejte i svým játrům
Články: Sváteční klid dopřejte i svým játrům
Vánoce jsou zkouškou pevné...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Články: Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Ať už jde o močový měchýř...
Očkování proti klíšťové encefalitidě před dovolenou stihnete
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: