Možnost těhotenství ?

Dobrý den, mám dotaz.. beru prášky 4 měsíce a včéra mi skončila 7denní pauza. dnes jsem si dala v 18:00 první prášek a večer jsem se vyspala s přítelem bez kondomu, je možnost otěhotnět ? děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud jste brala antikoncepci pravidelně min,.měsíc, jste chráněná.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: