Možnost těhotenství

Chtěla bych se zeptat,když jsem měla pohlavní styk naposled 6.2., poté 25.2-1.3 normální MS a teď už čtyři dny zpoždění, před dvěma dny jsem si dělala test a negativní. Příznaky krom bolesti žaludku a větší únavy žádné nejsou. Můžu být těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost těhotenství i přes normální menstruační cyklus je, ale je velmi nízká. Doporučuji vám navštívit gynekologa a dotazy směřovat do této oblasti. Zdraví Luboš Janů

MUDr. Luboš Janů Ph.D.
MUDr. Luboš Janů Ph.D.

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Ambulance Smrková ulice, Plzeň

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: