Možnost těhotenství

Zdravím, mám dotaz - asi před 2 měsíci se mi povedlo zapomenout užít pilulku z třetího týdne antikoncepce Jeanine. Vzala jsem si ji podle návodu na příbalovém letáku (tzn. vynechat pauzu mezi dvěma baleními) a víc to neřešila. Když jsem však po dalším platíčku v pauze očekávala menstruaci (mám ji obvykle velmi silnou), dostavilo se jen několikadenní špinění. Pro jistotu jsem zašla k doktorce a bylo mi řečeno, že je to u nízkodávkové antikoncepce normální. Ale já ji beru už téměř dva roky a tohle se mi stalo poprvé - opravdu je to normální?

Odpověď odborníka:

Ano je to bežné a normální.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: