Možnost těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné, že jsem těhotná. Před 14ti dny jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní styk (neměli jsme kondom,byl ve mně jen tak 5 minut, k ejakuaci určitě nedošlo), ale na internetu jsem četla, že i tak je možné, že se s nějakými tekutinami mohou ven dostat i spermie. Poslední menstruaci jsem měla na konci října,takže již 6 týdnů ne. Ale někdy to tak mívám...a navíc před měsícem jsem měla angínu (nepřeléčeno antibiotiky) a teď od minulého čtvrtka mám opět hnisavou angínu, antibiotika na 10 dní. Mohlo by to vynechání menstruace souviset s nemocemi nebo je velká šance otěhotnění z toho nechráněného sexu? Je mi teprve 16, takže těhotenství si nemohu dovolit.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost těhotenství je značná navštivte gynekologii příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: