Možnost těhotenství

Dobrý den, vím že jsem na toto téma psala mnohokrát, ale potřebuju se ještě na něco zeptat. Ve středu 14.12.2011 jsem měla s partnerem nechráněný sex, on se však VUBEC neudělal. 18.12.2011 jsem dostala skoro na den přesně měsíčky, které skončily 24.12.2011 Což je u mě v normě. Teď se mi ale objevil bílí výtok docela hustý také se tam objevuje nažloutlý výtok je mírně zapáchavý, a s takovými hrudky občas se i poškrábu, akorát je svědění intenzivní mám i trochu zrudlé pysky a také se mi zdá že ji mm trochu oteklou... Trošku mě i pobolívá břicho, ale dělohu vystouoplou nemám. Může to být i tím že v dřívější dobách i ted trpím na nadýmání. Bolí mě trošku i prsa, ale jsem ve vývynu takže si myslím že rosstou. Nemůže ten výtok být i proto že příští týden mám dostat měsíčky? Výtoky docela "trpím" vždy je po měsíčkách dostávám mývám je i normálně před prvním pohlavním stykem (14.12.2011). Můžu být i tak těhotná? Mám hrozný strach paní doktorko. Děkuju za brzkou odpověď !

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotná pravděpodobně nebudete, spíše se jedná o infekci.pokud již máte stálého partnera a provozujete pravidelný styk, navštivte gynekologa a nechte si předepsat antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x