Možnost těhotenství?

Dobrý den, 14. 11. jsem přespávala u přítele, k pohlavnímu styku mezi námi nedošlo, bohužel klínem jsem se otřela o přítelův rozkrok (měl na sobě trenky mokré od preejakulátu, před tím neejakuloval a odskočil si) a následně mě přítel dráždil rukou (sám na sebe nesahal). Bylo to můj dvanáctý den cyklu. Během týdne jsem se tolik vystresovala, že bych mohla být těhotná, že menstruace přišla o čtyři dny dřív (zřejmě tedy z nervů?; 27. 11. - 3. 12.). Menstruace trvala sedm dní, normálně silná, nepozorovala jsem žádné změny. Teď už asi dva dny cítím v podbřišku jakoby v děloze na jedné straně píchání a mírné bolesti. Mohla bych být tedy těhotná? Jaká je tu šance, že by tomu tak opravdu bylo? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud byla menses normálně silná a 7 dní trvající, pravděpodobnost těhotenství je minimální pokud chcete mít jistotu udělejte si těhotenský trest,k terý je positivní již 5-6 den po koncepci Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x