Možnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se ze zvědavosti zeptat, jestli jsou možné následující věci: - že oplodněné vajíčko se nestihne zahnízdit před předčasnou menstruací a stejně se uchytí a těhotenství se koná - že oplodněné vajíčko se zahnízdí před předčasnou menstruací a následně ji přežije, přestože menstruace je dost silná a krev odchází i se sliznicí a další měsíc přijde menstruace normálně, opět odchod se sliznicí Je možné, že by tak těhotenství probíhalo? Těhotenské testy mám negativní, ale cítím bolesti na jednom místě za stydkou kostí, tak si říkám, jestli to třeba není těhotenstvím. Jinak UTZ na gynekologii týden před druhou menstruací bez nálezu. Moc děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství s opakovaným negat.těhot.testem nelze. Jinak menstruace na začátku těhotenství je možná a gravidita může pokračovat. Ale to byste měla pozitivní testy.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x