Možnost těhotenství

mám problém který mě trápí již 2. měsíc, byla jsem nemocná a brala jsem antibiotika společně s antikoncepcí, což účinnek snižuje,takže jsmes přítelem měli přerušovaný sex, aby se nestalo nic co bychom nechtěli,vlastně jsme použili i kondom,ale přítel do mě ještě párkrát zajel. Menstruaci jsem dostala v očekávaném termínu a nebylo na ni nic neobvyklého, mám ale stále pocit "plnosti", myslíte, že jsem těhotná ?

Odpověď odborníka:

Antibiotika nesnižují účinek antikoncepce, jen některá například proti TBC, o těhotenství se tedy pravděpodobně jednat nebude, pocit plnosti může být i po léčbě ATB, pro jistotu si udělejte gravitest,ale myslím,že bude negativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x