Možnost těhotenství?

Dobrý den, mé 2 poslední menses byly slabší než jsem mívala. Také jsem měla nahnědlý výtok, nyní je už bílé barvy a ten mívám i normálně, jenže mě pobolívá podbřišek a v dolní části zad a mám tmavší moč. Dělala jsem si těhotenské testy a na pár z nich byla velmi slabá čárka, některé negativní, tak jsem šla na krevní testy a vyšly mi hodnoty, které zasílám na fotografii. Testy jsou dělané cca po 2 měsících. Znamená to negativitu i přes ty problémy?Děkuji moc!

Odpověď odborníka:

Krevní testy jsou spolehlivé , negativní jsou do hodnoty méně než 5,takže o graviditu by se jednat nemělo, pro pobolívání v podbřišku by bylo vhodné gynekologické vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: