Možnost těhotenství

Asi před 20 dny jsem měl pohlavní styk se svou 14ti letou přítelkyní a to ještě bez kondomu. Styk trval jen krátce protoze jsme byli venku a da se nemohli jsme najít žádnou dobrou polohu, takže jsem ani moc "nezasunul". Přítelkyni se teď už o 2 týdny zpozdili "krámy" a začínáme se bát jestli náhodou nemohla otěhotnět, vím jistě že jsem se do ni neudělal ale ona rika ze to muže jen tak "ukapnout" takže se chci zeptat jestli se to muže stát. A přítelkyně mi ještě říkala že ten styk probihal zrovna když mela "plodný obdobi". Je mi 16 a je moje chyba ze jsem s ni spal, jsem z toho strasne moc ve stresu takže moc Prosím o odpověď. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Určitě je důležité zkusit udělat těhotenský test, ten je v případě těhotenství pozitivní již v době očekávané menstruace. Ani pro jednoho z vás jistě není žádoucí, aby partnerka otěhotněla. Pro Vás je to ještě složitější, protože se tímto chováním dopouštíte trestného činu pohlavního zneužití.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: