Možnost těhotenství?!

Dobry den, bojím se, že jsem těhotná. Antikoncepci Jeanine beru pravidelne uz skoro rok, ale jinou ochranu nepouzivam. Poslední dobou mě trápí velké výkyvy nálad, je možné, že jsou jen vedlejším účinkem antikoncepce nebo je to příznak těhotenství? Menstruaci dostala asi o 3 dny drive a trvala dele nez normalne. Také jsem poslední dobou více unavená. Je zde možnost, že bych mohla být těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání gravidita není příliš pravděpodobná,psychická rozlada někdy při antikoncepci bývá je možno zkusit změnu preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: