Mozny lymfom

Dobry den, posledni dva tydny se obavam mozneho onemocneni lymfomem. Jsem od detstvi velmi hubena s hmatnymi uzlinami. Mam hlavne na leve strane krku male, mekke pohtblive uzlinky. Nekdy jsou mensi, nekdy vetsi. Ukazovsla jsem to minuly rok na imunologii, kde mi bylo receno ze to nic neni. Ovsem ted mi to opet nedalo, zvlast kdyz se mi pred tydnem objevilo svedeni na krku, hlave a zadech- doktorem vysvetleno, ze jsem alergik a takove potize jsou caste. Teploty nemam, spise naopak nam teplotu k veceru nizsi. Parkrat do mesice se mi stane, ze se v noci potim i v chladne mistnosti. Takove priznaky mam jiz asi 3 roky. Je mozne xe by se jednalo o tuto chorobu? Tak dlouho? Predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den,příznaky, které popisujete jsou velmi nespecifické a mohou být projevem čehokoliv, pravděpodobně však ničeho závažného. Pokud trvají takto dlouho, máte od malička hmatné četné uzlinky, navíc, pokud jste alergik, je to opravdu vše zcela v normě a nemusíte mít žádné obavy. Stejně tak občasné noční zpocení enmusí nic znamenat, tělo se takto může čas od času vyrovnávat s různými okolnostmi (lehká infekce, vodní a minerálová nerovnováha a pod).myslím, že můžete být naprosto v klidu!KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: