Možný melanom

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se Vás zeptat na toto znaménko, mohlo by se jednat o melanom?Je na zádech a jeho velikost je přibližně 5-6mm. Děkuji moc za Váš názor

Odpověď odborníka:

dobrý večer, myslím, že to nebude tak akutní, vypadá vcelku v pořádku , pokud se nezvětšuje, pokud ale ano a ještě o něm víte,např. svědí, je potřeba vyšetření u dermatologa dermatoskopem. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: