Možný nádor

P. doktorko, chtěla bych se Vás zeptat, zda - li je možné, aby po občasné bolesti na hrudníku spíše levá část jsem měla vystouplou malinko hrudní kost přesně tam kde to bolí a příčinou by byl nádor? nebo jsem jen vyplašena.... Děkuji moc za odpověd Pavlína

Odpověď odborníka:

Milá Pavlíno, příčinou bolesti a vystouplé hrudní kosti bude spíš než nádorové onemocnění zablokované žebro, v místě úponu na hrudní kost. Pro Vaše definitivní uklidnění si můžete problémovou oblast nechat zrentgenovat.

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x