Možný potrat v 16tt

Dobrý den,mám dotaz na možný potrat v 16tt,hodně mě bolelo v podbříšku tak sem šla na pohotovost protože moje ginekološka měla dovolenou a pan doktor na pohotovosti mi napsal do správy 'možný potrat 'a předepsal mi horčík ale dál mi k tomu nic neřekl a chci se zeptet jak moc to je vážné ?žádné problémy jsem do ted nemela sem alergik a astmatik.Po tom hořčíku je bolest menší ale stále mě bolí a mám docela strach abych o mimi nepřišla ještě mi předepsal klid .Tímto prosím o odpověd.Děkuji Kodetová : a je to moje první :

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, jak moc je to vážné, neznám váš gynekologický nález. Hořčík se běžně předepisuje na zklidnění dělohy a zmírnění bolestí. Pokud nedošlo k úplnému ústupu bolestí, domluvte se ev. s lékařem na zvýšení dávky hořčíku. Klidový režim je nyní pro vás také velmi důležitý, pokud vám hrozí potrat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x