Možný těhotenství

Dělala jsem těh. test a vyšel mi slabě pozitviní, podotýkám týden před MS, mám 27 denní cyklus,šla jsem v ten den k lékaři,říkal že na UZ nic není,ale že je to možný : děloha v AVFI nedometrium 8 m tohoto času bez známek GS,vzal mi krev a nepotvrdila se grav.To znamená,že mám očekávat menzes?Že nemůžu být těh. ani týden po vynechání MS,nerozumím tomu, předem děkuji

Odpověď odborníka:

Nikol,
je to velmi podivné. Určitě je třeba test z krve zopakovat. Tyto testy jsou hodně spolehlivé, chybu ale nelze nikdy vyloučit.
Těhotenství lze prokázat v děloze při hodnotě kolem 1000 jednotek hCG.

S pozdravem

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: