Mr-eeg

dobry den jiz jsem davala dotaz na mr dekuji za odpoved vilala jsem tedy nasi p dokt a ta mi rekla ze to nic neznamena!ze to muze byt z porodu ale co?a hlavne byl cis rezem nebyl krisen nebyl pruduseny.pripada mi to divne je opozdeny nejsme na svuj vek vyzrali spatne slysi a psycholog nas tri roky vedl jako dysfazie a ted najednou lehka ment retardace coz podle vsech i uciteljy neni!co mam dalat kam jit at se neco uz resi?od mala pri radosti mava rukama silou do visky pri nervozite se pohupuje z jedne strany na druhou nesni nalomenou zmacklou susenku ma sve nalady vzdy je po jeho nektere veci ipakuje treba dve hodiny ... myslela sem slaby autismus nebo neur problem ale nic

Odpověď odborníka:

Vážená paní , na Vaše dotazy bohužel nemohu přesně odpovédět,další postup se vždy odvíjí od podrobného vyšetření a kontinuálního sledování vývoje dítěte.V tom Vám musí pomáhat Váš pediatr,dětský neurolog a ev psycholog

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: