Mramorová kůže

Dobrý den, v červnu jsem utrpěla popáleniny 2. stupně od sluníčka na obou rukách. V nynější době povrch kůže vypadá normálně, ale pod kůží mám vidět fialové žilky. Dermatolog mi řekl, že mám mramorovou kůži. Vrátí se mi kůže do původního stavu a nebo už budu mít mramorovou kůži napořád? Je nějaký speciální přípravek, který bych měla používat na tuto kůži? Zdraví Martina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně jde o trvalý následek popálení a mramorovou kůži budete mít i nadále. Jde o mírnou kosmetickou vadu, mohla jste dopadnout i hůře, dbejte proto poctivě na ochranu před sluncem, viz předcházející rady. Nadále užívejte přípravky s panthenolem - posílíte kůži a třeba se časem i zregeneruje. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: