Mravenčení,necitlivost,brnění

Dobrý den,zhruba měsíc pozoruji občasné mravenčení na jednom místě pravé paty, není permanentní a třeba po hodině odezní. Do toho jsem před dvěma dny začala mít při chůzi občas pocit na levém ukazováčku na noze, jako bych tam něco měla. Normálně ho cítím, nebrní mi, nemravenčí, ale občas tam "něco cítím." Je na místě podotknout, že mám na obou nohách propadlou klenbu. Poslední podobný problém se objevil dnes ráno - zničeho nic jsem asi na 5 minut přestala cítit levý malíček, po zbytek dne jsem ho měla studenější než ostatní prsty. V r. 2013 jsem měla zlomenou loketní kost. Jsem poměrně úzkostný člověk a mám velké obavy, zda by se nemohlo jednat o projevy RS. V úterý se chystám na preventivní prohlídku k praktikovi a chystám se mu své problémy sdělit, nevím však, co od něj očekávat a chci se zeptat Vás na možné příčiny a další vyšetření. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vážená paní,zodpovědět Vaše otázky je obtížné, příčin může být mnoho,bez vyšetření to opravdu těžko komentovat.Opravdu vyhledejte odbornou péči,zda vyhledat neurologa nebo ortopeda Vám poradí určitě Váš praktický lékař.

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Články: Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Mnoho lidí trpí během...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x