Mravenčení těla

Zhruba před 2 měsíci mne odvezla sanitka,zkolabovala jsem doma hned po probuzení.Zátěz žádná nebyla.Od té doby jsem podstoupila mnoho vysetreni.Byla jsem na EEG,kde nic nenalezli.měla jsem den holter na srdce zatím bez výsleku.Doktoři mi napsali Magnum B6,magnesium a nevim co mozne.Na neurologii mi pani dr. trvi ze trpim panickou atakou,coz je asi mozne ovsem ja nevim jak tohle resit.Byvá mi kolikrat velice zle,zvysena tepova frekvence,brnení tela,motani hlavy.Mám ted odletet na mesic mimo cr a mam strach kdy me to postihne.Prosim o radu.Neni mozne ze ty to bylo treba od zaludku?Problemy s travenim?? Nebo neco uplne jineho??

Odpověď odborníka:

Ano - panická porucha nebo jiná forma úzkostné neurózy je velmi pravděpodobná s ohledem na to, že máte veškerá vyšetření negativní. Doporučuji navštívit co nejrychleji psychiatra , aby se mohlo začít s léčbou s předstihem před vašim odjezdem. Do 3 týdnů vám bude lépe.

MUDr. Tomáš Vilhelm
MUDr. Tomáš Vilhelm

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: VERTEBRA

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: