Mravenceni tela

Pokud by se mi potvrdila panicka ataka je moznost samolecby??Neni to na životě ohrožující??

Odpověď odborníka:

Nikolo, panická ataka není rozhodně život ohrožující. Jedná se o psychickou poruchu, kdy člověk nezvládá určité situace, má sníženou toleranci konfliktů, psychické a fyzické zátěže. Někdy pomůže magnesium ke zklidnění, ale nesmí se ho užívat příliš, pak škodí. Nevím, co máte na mysli samoléčbou. Při panické poruše se člověk musí naučit zvládat běžné situace, které mu dělají potíže. můžete to zkusit sama, není-li atak příliš častá, ale při častém opakování bych doporučila psychoterapeuta. přeji pěkný večer.

MUDr. Lenka Terzipetková
MUDr. Lenka Terzipetková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Fakultní nemocnice Motol, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: