Mri mozku

Mám dotaz ohledně magnetické rezonance - byla mi před nedávnem udělána MR mozku kvůli bolestem hlavy. Nález byl v pořádku. Vedle bolestí hlavy mě trápí také jednostranně zacpaný noc - byl by na MR mozku viditelný případný nádor v dutinách (ve zprávě mimo jiné uvedeno "vedlejší dutiny volné")? Děkuji

Odpověď odborníka:

Báro, nádor dutin by tam pravděpodobně vidět byl, kdyby tam byl, i když vyšetření nebylo cíleno na dutiny. Pokud by tam skutečně byl, tak by ho rozhodně popsal ten doktor, co ty snímky zhodnotil.
Pakliže napsal vedlejší dutiny volné, nádor tam nemáte.

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: