Mrsa

Chtěla bych se zeptat, jestli je možné se zbavit infekce MRSA, když je v krku, ve stolici, v nose.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samozřejmě MRSA ja jako každá jiná bakterie léčitelná antibiotiky. V tomto případě bývá účinný např. Biseptol.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Mrsa | Od: Jana | 5.9.2009 14:03
Dobrý den,pracuji v nemocnici jako uklizečka a jeden pacijent má onemocnění mrsa.Chci se zeptat zda se tato nemoc da chytnout pokud mám oslabenou imunytu a jestly je to kapénková nemoc jako chřipka.Mám doma 3 děti tak mám docela strach.Děkuji za odpověď.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: