Mrtvení stehna po operaci třísla

Dobrý den, chtěl jsem se optat a poradit. Před osmi lety jsem byl na operaci s tříslem, nespecifikovali, jestli to byly uzliny nebo kýla. Teď mi to je celkem jedno, jde mi o to, že po delší době sezení třeba na židli nebo ležení na gauči s nataženýma nohama mi zmrtví stehno, jak kdyby se naprokrvovalo. Když se mi to stane v leže, musím nohu pokrčit a v sedě, tak musím stoupnout a projít se. U nás doktoři tvrdí, že se tam nic neděje, ale mně to tak nepřipadne. Děkuji za radu. Standa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by se jednat o sníženou průchodnost tříselných cév, nebo o útlak nervů. Doporučoval bych proto konzultaci s ošetřujícím lékařem, popř. vyšetření na neurologii a angiologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: