Mrtvice

Dobrý den je možné po mrtvici (flek na rovnováze) cvičit na vibrační plošině?Děkuji za odpověď Jana

Odpověď odborníka:

Milá Jano,trénování rovnováhy na vibrační plošině možné samozřejmě,ale před tím je vhodné cvičit stabilizační cviky na pevné ploše ,samozřejmě záleží na tíži postižení cévní mozkovou příhodou. Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Černý kašel není normální kašel! Má devastující následky
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Články: Kdy lze nasadit biologickou léčbu u Bechtěreva?
Léčba Bechtěrevovy nemoci...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Konec opakujících se vaginálních mykóz: víme, co zabírá
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: