Ms a ha

Dobrý den, minuly týden mi skončila MS ale předtím jsem mela nechráněný PS, po skončení MS jsem asi týden vynechala HA. a asi týden mě pobolívají bradavky a taky mě bolí někdy hlava a pobolívání v podbřišku. mohu být těhotná? opět beru HA. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nerozumím,zda jste měla normální 7 denní pauzu nebo jste ještě týden vynechala,pokud užíváte přesně podle návodu gravidita je nepravděpodobná, chcete li mít absolutní jistotu,udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: