Ms během braní ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mám dělat. Beru 2 týdny HA Lindynette ( moje první antikoncepce), ale pořád mám MS a hodně špiním. Včera jsem ji vysadila. Moje doktorka má ordinační hodiny až příští týden ve středu. A tak se trochu bojím co se se mnou děje. Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Při nově nasazení antikoncepci tělu chvilku trvá, než si na ni zvykne. Doporučuje se nepřestávat v užívání po dobu 3 měsíců, pak teprve ev. antikoncepci změnit.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: