Ms po revizi

Dobrý den jsem pět týdnů po revizi dutiny děložní po zamlklém potratu v 11.týdnu, už tři dny lekce špiním tak by mě zajímalo jestli to mam brát jako normální ms nebo zda musím k dr. pro injekci, která ms vyvolá? A zda je tohle normální a nemůže to mít vliv na další těhotenství

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to být menstruace či počátek menstruace, prozatím k lékaři nemusíte. Vaše případné další těhotenství není tímto nijak ohroženo.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: