Mthfr homozygot

v júli som v prvom tehu potratila v 7 týždni. všetci vraveli, že je to bežné ale moj gynekolog ma poslal na genetiku - mutácia MTHFR C677T v homozygotnom stave. bola som na hematologii a teraz čakám na výsledky, ktoré budú koncom januára. minulý mesiac mi týžden meškal menzes a tak som si spravila v piatok test a boli tam //. v nedelu ráno som test zopakovala, // tam neboli a večer prišla mrška. dnes som mala znovu mat menzes, zatial neprišiel. možem brat preventivne anopyrin? beriem 1x denne femibion 800, 1x denne acidum folicum, lipovital 2x denne a 1x denne zinok. čo robit v prípade, že zase objavím na teste // aby tie // nezmizli a neprišla som potom aj o bábo, teraz je kritické obdobie, všade budú dovolenky...

Odpověď odborníka:

Vy sama preventivně nemůžete dělat nic. Anopyrin je vhodný v době, kdy nejste těhotná, Ale v těhotenství se na ředění krve používají nízkomolekulární hepariny v injekční formě. Pokud zjistíte, že jste těhotná, kontaktujte gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: